Kedvező kerítés ár minden esetben

Mindannyian törekszünk a legideálisabb ár/érték arány megtalálására.

Ez vonatkozik minden termék költségére, amelynek megvásárlását tervezzük, így természetesen a kerítés árára is. Különösen igaz ez azokban az esetekben, amikor nagyobb kiadással járó árut szeretnénk vásárolni, hiszen például két joghurt közti 50 Ft-os eltérés kevésbé érdekel minket, mint egy 50.000 Ft-os különbség két hasonló kategóriájú autó ára közt. Megvizsgálva különböző alapanyagú kerítések árait szintén nagy különbségeket tapasztalunk.

A betonkerítés ár és érték aránya

Sokféle módszer kínálkozik ingatlanunk/telephelyünk körülhatárolására. Értelemszerű, hogy a felső kategóriákba tartozó kerítések árai /pl.: kovácsoltvas/ a legmagasabbak. Megjelenésüket tekintve szintén ebben a csoportban találhatóak a legszebb, legexkluzívabb típusok, azonban tény, hogy az átlagemberek számára ez a kategória általában nem megfizethető.

A legolcsóbb bekerítési módok /pl: drót/ már bárki számára elérhetőek, másrészt viszont sokan csak akkor folyamodnak az ilyen megoldásokhoz, ha anyagilag már nincs más alternatíva.

A betonkerítések ára ezeknél magasabb, azonban még mindig az elérhető, megfizethető határon belül helyezkedik el. Megjelenésében és stabilitásában ugyanakkor ezek a típusok túlszárnyalják az előbb említett kategóriákat, így értékükben és hasznosságukban sokkalta nagyobb különbséget mutatnak, mint amelyet a kerítések árában tapasztalhatunk. 

Vissza >>

Ajánlott hírek

A betonkerítés előnyei

A kerítés fényezését az eső, vagy a kerti öntözőrendszer is károsíthatja. A fa különösen érzékeny a csapadékra. A kovácsoltvas pedig el is vetemedhet, nem beszélve a rozsdásodásról. Épp ezért a kézenfekvőbb, gazdaságosabb megoldás a betonkerítés.

Tovább >>

A kovácsoltvas felújítása

A szennyezett városi levegő ellenére a horganyzott szerkezetek élettartama eléri a 15-20 évet, vidéken az élettartam 30-40 év is lehet. Ez már megfelel azoknak az igényeknek, amelyet egy korszerű szerkezettől napjainkig elvárhatunk.

Tovább >>

Variálható kerítéselemek, széles mintaválasztékkal

Otthona kerítésének kiválasztásakor mindenki a saját ízlésének megfelelő minta- és színvariációt igyekszik megtalálni. Fontos ezért, hogy a kerítéselemek széles mintaválasztéka álljon rendelkezésre, hiszen így bárki megtalálhatja a számára ideális megoldást. Sőt, a lehetőségek sokkal bővebbek, mint azt elsőre hinnénk.

Tovább >>

Kerítés készítése

Hogyan készülnek a kerítések? Mire szolgálnak a fedlapok? Mire kell mindenképpen odafigyelnünk, ha kerítést szeretnénk készíteni? Fontos, hogy ne feledjük az alapozást és a megfelelő szigetelést sem, hogy kerítésünk szabályosan készüljön, tartós használatra.

Tovább >>

A kovácsoltvas és a betonkerítés

Kerítés tervezése előtt olvassunk utána, melyik alapanyag hogyan készül. Mit érdemesebb választani, melyik eljárás a szimpatikusabb? A kovácsoltvas és betonkerítések között nem csak a gyártási módban, de minőségben is eltérés mutatkozik. A későbbiekben a kezelési technikák és költségek miatt sem mindegy, melyik anyagot választjuk.

Tovább >>