A betonkerítés gyártása:

A gyártási folyamat során legfőbb célunk és szempontunk, hogy stabil, időtálló és esztétikus kerítést állítsunk elő. Ezt szem előtt tartva kizárólag kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készítjük termékeinket.

Évtizedes gyártói tapasztalatunknak köszönhetően elértük, hogy a megfelelő segédanyagokkal és speciális tömörítési eljárással betonkerítéseink a legjobb minőséget képviseljék a piacon.

A szépség mellett sokaknak az a legfontosabb, hogy erős kerítés határolja a bekerítendő területet. Ezen igény kielégítésére egyedi betonacél vasalatokkal és szerkezeti szilárdságot fokozó eljárással készítjük termékeinket. Így érjük el, hogy szép és tartós kerítése legyen, amely hosszú távon megoldást nyújt Önnek.

A garancia

Mindenki leírja, hogy ad 5-10 év garanciát a termékére. Másképpen nem is maradhatna fenn a piacon. Azonban fontos, hogy valóban tudja-e vállalni. Sok cég néhány évig működik, majd megszűnik vagy új formában, új név alatt folytatja tevékenységét. Tehát a garanciánál is fontos, hogy megbízható, nagyobb múlttal rendelkező gyártótól vásároljunk.

                                          

 

->  Árajánlat kérés  <-